Open

Schadeherstel

Schadeherstel in Budel

Carteam Totaal Auto Budel

SCHADEHERSTEL bij Carteam Totaal Auto Budel

Of het om een deukje, krasje, kapotte ruit of flinke blikschade gaat, wij hebben  de kennis in huis om te taxeren, repareren en de schade met de verzekeringsmaatschappij te regelen. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met het invullen van het schadeformulier en financiële afhandeling van de reparatie. Wij helpen u daar graag bij. 

Contact opnemen

Welke opties zijn er?

Vlot, veilig en vakkundig schadeherstel bij Carteam Totaal Auto Budel. Wij beschikken over geavanceerde technische hulpmiddelen en goed opgeleid personeel. Van hele kleine tot bijna total-loss schades - met onze ervaren autoschadeherstellers en autospuiters zorgen wij dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Wij zorgen ervoor dat uw auto, hoe ernstig de schade ook was, na het herstel weer ruimschoots voldoet aan de vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Carteam Totaal Auto Budel
Auto onderhoud

Waarom Carteam Totaal Auto Budel?

Bij Carteam Totaal Auto Budel staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Totaal Auto Budel is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN