Open

Vervangend Vervoer

We houden u mobiel, ook tijdens onderhoud

Carteam Totaal Auto Budel

Vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel.

Wanneer uw auto voor onderhoud bij Carteam Totaal Auto Budel komt is het voor ons natuurlijk belangrijk dat u als klant mobiel blijft. Vandaar dat wij vanuit onze garage meerdere opties bieden om het voor u, ook tijdens het onderhoud, mogelijk te maken om van A naar B te kunnen gaan.

Welke opties zijn er?

De Leenfiets - Het gezonde alternatief! Woon je in de buurt, maak dan gebruik van een gratis leenfiets. We hebben een fraaie fiets voor je klaar staan.

Haal- en Brengservice - Woon je, zoals onze meeste klanten, in (de buurt van) Budel? Dan kunnen wij je in de meeste gevallen naar huis brengen wanneer je de auto komt brengen. En is de auto klaar, dan halen we je weer thuis op.

Leenauto - Woon je niet vlakbij of kun je de auto eigenlijk niet missen? Ook daar hebben wij een oplossing voor. Met een leenauto houden wij je mobiel. Lees de voorwaarden op deze pagina. Bij gebruik van de leenauto ga je akkoord met deze voorwaarden.

 

Carteam Totaal Auto Budel
Auto onderhoud

Waarom Carteam Totaal Auto Budel?

Bij Carteam Totaal Auto Budel staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Totaal Auto Budel is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN