Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Totaal Auto Budel

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Totaal Auto Budel is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Budel en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel

Recent aanbod

Snel zoeken

Carteam Totaal Auto Budel

Alle merken En alle types

Bij Carteam Totaal Auto Budel in Budel vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van je voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Ben je van mening dat je auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Totaal Auto Budel! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

MPM olie

MPM is opgericht in Nederland en al meer dan 25 jaar de specialist in smeeroliën en vloeistoffen. De missie van MPM is om de prestaties van motoren te verbeteren en te borgen door te voldoen aan de toenemende eisen, die de wereldwijde (auto) industrie stelt aan het gebruik van smeeroliën en vloeistoffen. De strategie van MPM is om voortdurend te innoveren, te specialiseren en het borgen van de hoogste kwaliteitsnormen in het leveren van het assortiment OEM originele specificaties smeeroliën en vloeistoffen.

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

AvdB 90
AvdB 90
Een prettige garage die ons goed geholpen heeft met pech onderweg. Doordat ze ons snel en goed hebben geholpen konden we ons offroad weekend voortzetten. Bedankt!
Menno De Vries
Menno De Vries
Prima garage voor alles wat met een auto te maken heeft. Zeer tevreden vandaar 5 sterren
Loek Louwarts
Loek Louwarts
Informatie van te voren heel goed. Afhandeling reparatie en beurt goed uitgevoerd, en zeer tevreden met transparant rapport en rekening.
Edward Scheepers
Edward Scheepers
Fijne garage waar je goed geholpen wordt,
c janssen
c janssen
Vriendelijke en komt geloof waardig over
Bekijk beoordelingen