Open

Bedrijfswagens en Aanhangers

Bedrijfswagen en aanhanger Onderhoud in Budel

Carteam Totaal Auto Budel

De onderhoudsbeurt van uw Bedrijfswagen of aanhanger

Uw bedrijfswagen en/of aanhanger is een kostbaar bezit waar u natuurlijk goed voor zorgt. Het is belangrijk dat uw wagen in goede staat blijft, omdat u deze vaak gebruikt. Een onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat uw wagen altijd in rijklare staat blijft, zodat u altijd met een vertrouwd gevoel de weg op kan. Bij een onderhoudsbeurt worden de belangrijkste onderdelen van uw wagen gecontroleerd op kwaliteit en functionaliteit. Zo wordt slijtage snel opgemerkt en kunnen grote, dure reparaties vaak voorkomen worden.

CONTACT

Veilig de weg op

Ook wanneer u weinig rijdt is een onderhoudsbeurt voor uw bedrijfswagen en/of aanhangwagen belangrijk. Weinig kilometers maken brengt voor uw auto namelijk zijn eigen risico’s met zich mee, zoals bewegende onderdelen die vastlopen of olie die te "waterig" wordt. Het is hierdoor aan te raden minimaal ééns per jaar een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. 

CONTACT

Carteam Totaal Auto Budel
Carteam Totaal Auto Budel

onderhoud op maat

Onze experts staan voor u klaar. Bij ons bent u verzekerd van goed onderhoud waarbij op alles wordt gelet. Uw wagen wordt geïnspecteerd op een groot aantal punten, afhankelijk van het merk, type en bouwjaar. De onderdelen die belangrijk zijn voor een veilige rit, zoals de remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat, worden door ons altijd gecontroleerd.

AFSPRAAK MAKEN

Waarom regelmatig onderhoud?

Door regelmatig onderhoud uit te voeren zorgt u ervoor dat u altijd veilig de weg op gaat. Tijdens het onderhoud kunnen verschillende kwalen vroeg gesignaleerd worden, waardoor uw voertuig geen onnodige schade oploopt wanneer u hier te lang mee doorrijdt. Ook kunt u op die manier een duurdere reparatie voorkomen. Wanneer u merkt dat iets anders voelt dan normaal, of er ‘vreemde’ lampjes beginnen te branden op uw dashboard, kom dan snel bij ons langs voor controle. Bij twijfel kunt u ons ook altijd bellen.

CONTACT OPNEMEN

Carteam Totaal Auto Budel
Auto onderhoud

Waarom Carteam Totaal Auto Budel?

Bij Carteam Totaal Auto Budel staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Totaal Auto Budel is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN